Wednesday, 15 February 2012

saje sesuker...

mood rajin nk update blog hr ni... layan je lah ye....
ni gmbar terbaru kelas Pra Cemerlang... pulun tukar wajah kelas mase cuti bln december 2011 hr tu bersama dgn PPM... yg tukang cat suami ku & suami PPMku... hehehe... ni lah hasilnyer...

aktiviti binaan lego...

hari ni 15 feb, bebudak ni di uji tahap kekreatifan mereka dgn permainan binaan lego.. ternyata mmg bebudak thn ni sgt kreatif walaupun enjin agak lmbt panas..hehehe..mereka sgt seronok dpt hasilkan satu binaan dr lego yg dibei..congrats to all of u my dear kids... tak caye???? cer tengok..cer tengok... hihihi



kreatifkan....

aktiviti minggu ini...

salam 1Malaysia...

en3 kali ni nk cite keseronokan bebudak ni buat magik... gunting kertas yg dilipat dan akn terhasil 3 orang rakan... nk tau ape magiknye tgk pic kt bwh ni ye..
hihihi........




Saturday, 28 January 2012

in progress ( new kithchen )

saje nak post gambor2 dapur yg masih dlm pembikinan... td petang jenuh menyapu habuk2 batu dinding yg dipecahkan utk buat pintu dapur..perghhh, sakit pinggang...seb baik my PPM n husbandnyer serta my lovely husband sudi membantu...tq to u'olllsss...

 haaa..ni sinki..cantik X mozek tu...
 ni pintu dr kelas...
 kaunter pertanyaan..eh silap, kaunter ambil makanan...
Xsabor nk makan kt dapur baru ni....
Thank's a lot to PIBG yang banyak membantu dalam merealisasikan impian untuk mempunyai dapur sendiri..b4 ni share dapur dgn kelas sebelah... sian kt bebudak kelas sebelah yg kene makan dlm kelas..lps ni boleh ler bebudak kelas sebelah mkn kt dapur mereka semula... Thank's a lot juga to Ahli Parlimen Tg.Malim Y.B. Dato' Seri Ong Ka Chuan yang berbesar hati menyumbangkan rm10,000 kepada sekolah SK Trolak Utara.. dgn sumbangan tersebut di campur dgn sumbangan PIBG, maka dapatlah dapur untuk kelas saya ni...

Menguntai Manik

 Aktiviti yang mampu menjadikan anak muridku diam tak berkate..khusyuk giler menguntai...sampai Xmoh berenti bile times up....
 Terus menguntai walaupun dah bape kali terlurut..hihihi..bagus2..
 haaa...yg ni siap berlunjur lagi...comeii jek kan budak ni...
 mcm2 gaye bebudak ni menguntai....

fokus2....hihihi...